Gegrillde tomaten met feta

Nodig per persoon:

– 1 tomaat
– 2 schijfjes zoete ui
– 2 dunne plakjes feta
– 1 teen knoflook
– 3 eetlepels olijfolie
– gemalen peterselie

De tomaten halveren en in een ingevette ovenschotel leggen. De snijkant beleggen met een schijfje zoete ui. Afdekken met een sneetje feta. De knoflook pletten en in de olijfolie mengen, samen met vers gemalen peper en de olie over de tomaten gieten. In een voorverwarmde oven (180°C) schuiven gedurende ca. 10 minuten tot de kaas begint te smelten. Bestrooien met peterselie en opdienen met stokbrood.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s