Gebakken kaastaart zonder bodem

Voor een springvorm van 26cm diameter hebben we nodig:

– 1kg kwark
– 250 gr suiker
– 1 zakje vanillesuiker
– 1 zakje bakpoeder
– 1 zakje poeder voor vanillepudding
– 4 volledige eieren
– 2 el. griesmeel of maïsbloem
– sap van 1/2 citroen of limoen (evt. ook zeste)

Alles mengen en in de beboterde en bloembestoven springvorm gieten (leg een stuk folie onder de springvorm igv lekkage). Gedurende 1 uur bakken in een voorverwarmde oven bij 175-200°. Op het einde van de baktijd checken met een puntig mes of de vulling doorbakken is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s