Achterlopen, inhalen, …

Ik ben tegenwoordig best wel “afwezig” op tinternet. Af en toe een bewuste keuze, en indien niét is daar ineens gebrek aan tijd of inspiratie. Of een teveel aan goesting om eerst dat boek uit te lezen waar ik in begonnen ben.
Resultaat: de beide wekelijkse challenges (1000 vragen en de fotochallenge van Saturn9) liggen al sinds half juli op apengapen en het is nu bijna eind augustus.

Aan de éne kant zot om dat allemaal in te willen halen. Aan de andere kant een extra uitdaging om weer “mee” te geraken of op z’n minst iets af te werken waar ik aan begonnen ben. Zoals met dat boek.

Van “heel stillekes” gaat het hier de e.v. dagen misschien wel “heel druk” worden, alvorens weer op een min of meer normaal tempo terug te vallen.

Niemand moet zich verplicht voelen om nu ook als een razende te gaan reageren. Al is dat natuurlijk wel altijd welkom …

9 gedachtes over “Achterlopen, inhalen, …

 1. Menck 23 augustus 2021 / 11:40

  Neem je tijd. Ook mijn blogfrequentie is bijlange zo hoog niet meer als weleer. Dat lijkt overigens een tendens te zijn geworden bij tal van bloggers.

  Like

  • Affodil 23 augustus 2021 / 11:50

   Voor wat de challenges aangaat, verdubbel ik even mijn frequentie tot ik weer “bij” ben. De “1000 vragen” gaan aan hun gewone slakkengangetje weer op pad.

   Geliked door 1 persoon

   • MyriamC 23 augustus 2021 / 14:18

    Ik heb het restant van mijn 1000 vragen al een tijdje klaar staan. En voor de rest heb ik wel eel veel tijd maar weinig inspiratie.

    Like

    • Affodil 23 augustus 2021 / 14:35

     Ik had me op een gegeven moment ook wat op voorhand gezet, maar intussen is dat al weggewerkt. De foto’s staan nu klaar. De vragen (en antwoorden) doe ik misschien vanavond of morgen.

     Geliked door 1 persoon

 2. Thomas Pannenkoek 23 augustus 2021 / 14:51

  Blogland ligt bij velen op z’n gatje. Komt wel terug eens die hete zonnige zomerdagen voorbij zijn…

  Like

 3. djaktief 23 augustus 2021 / 16:39

  Ik heb stof voor 3 blogs per dag maar ik ben blij als ik er een per week haal. Ik doe bewust niet mee aan challenges omdat ik vrij wil zijn maar ze zijn soms wel een inspiratiebron. Ik wil die frequentie ongeveer aanhouden anders is het zo onbestemd om te volgen. Ik ben dus blij met je tussenbericht. Leuk dat je zo lekker aan het lezen bent.

  Like

  • Affodil 24 augustus 2021 / 10:51

   Ik was vroeger ook niet zo van de challenges, maar deze 2 vond ik nu wel leuk. Maar dan moet je het wel afwerken, beter laat dan nooit.

   Ik las vroeger veel meer. Nu zijn er perioden dat ik er mijn hoofd niet bij kan houden (hoezo, burnout gedaan?). Als het dan opeens weer lukt, moet ik daar het maximum haalbare uit halen. Elk boek kan zó weer het laatste in meer dan een half jaar zijn.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.