Koffie of thee ..?

Half Blogland heeft inmiddels de handschoen opgepakt die Saturn9 de wereld ingooide, dus waarom ik niet? Na de Najaarschallenge, die intussen weggewinterd is, kan zo’n plaatje met (of zonder) praatje de boel toch best wel opleuken. Op woensdag interview ik voorlopig mezelf wel nog een tijd middels 1000 vragen. Laten we er op vrijdag dus een vrolijke fotoboel van maken.

Dit zijn de opdrachten: voor elke week een vakje en zoals het hoort als er volk komt, vraag je eerst wat de gast wil drinken.

Nu ben ik normaal nogal van het “zwarte goud”, en dan kan het voor mijn part zelfs niet zwart genoeg zijn. Maar de laatste tijd laat ik me – vooral na een wandeling door guur weer – nogal eens verleiden tot het volgende:

22 gedachtes over “Koffie of thee ..?

  • Die smaakjes heb ik eigenlijk vooral graag in de winter. Er zit wat kaneel in en dat geeft zo’n lekker warm gevoel. Er is er ook met peer (de herfstthee, dacht ik) en ik had nog een andere, maar ik ben al vergeten wat daar bij zat (heeft blijkbaar geen onuitwisbare indruk nagelaten. Dan drink ik hem zonder melk. Gewone zwarte thee heb ik ook graag met een wolkje melk. Beetje echte honing kan er ook nog wel bij.

   Like

 1. Ik heb mezelf nog maar een paar jaar geleden thee leren drinken. Hier thuis drink ik vooral een melange die ‘Womenpower’ heet en die bevalt erg goed.
  Wat een mooie kopjes heb je daar zeg!

  Like

 2. Ik ben eveneens een sterkekoffiedrinker, maar gaandeweg sloop ook thee mijn leven binnen. Daarvan verkies ik het natuurlijke spul: vermalen gedroogde blaadjes in een infuus, met een absolute voorkeur voor netelthee.

  Like

  • Ik doe het af en toe ook close to nature: een flink stuk gember raspen, kokend water erover, een in schijfjes gesneden limoen laten meetrekken en klaar. Warm of ijskoud: altijd lekker en gezond!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.