Cowboy’s en Apachen …

Op Texel waren ze vorige week al niet erg verguld door het ondoordachte optreden van AVROTROS en Defensie boven de broedkolonies en dan nog in volle broedseizoen. Ondoordacht, onnodig en volslagen van de pot gerukt.

Vandaag gingen we eens op verkenning naar (voorlopig nog) onbekend gebied: Tiendgorzen, de vaste oever tegenover Tiengemeten, in de Haringvliet. En wat zagen mijn lodderig oog en mijn camera? Dezelfde klucht nog eens dunnetjes over. Tweemaal twee doortochten laag bij de grond, het water en de nesten. Een paar minuten daarvóór stond ik op de parking nagenoeg oog in oog met een ree die in het hoge gras liep.

 

Ga met zo’n idioten naar de oorlog, verdomme! (en dan bedoel ik in eerste instantie de programmamakers aan de éne kant en de verantwoordelijke(n) van Defensie, die hiervoor de toestemming gaven.)

8 gedachtes over “Cowboy’s en Apachen …

  • Affodil 22 juni 2020 / 23:13

   Die laatste hing écht zo laag boven mijn hoofd. Ik voelde de luchtverplaatsing. En heb ‘m naar de haaien gewenst. Misschien niet heel efficiënt, en hij zal ook wel gedaan hebben wat hem opgedragen werd, maar dat is nu eenmaal eerstelijns …

   Geliked door 1 persoon

  • Affodil 22 juni 2020 / 23:48

   Vooral na de commotie die vorige week al ontstaan was. Er is toen al van alle kanten gewezen op het broedseizoen. En Tiendgorzen/Tiengemeten is een officieel beschermd natuurgebied. Soms vraag je je af of ze de confrontatie zoeken. Nou, AVROTROS kan voor mijn part alleszins de pot op. Samen met die hele bende gekken die dit soort (on)dingen bedenken.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.