6 gedachtes over “Told you so …!

   • Matroos Beek 16 februari 2018 / 20:35

    Heerlijk. We gingen een dagje naar Gent, maar we misten het hier al na twee uren. Een bezoek aan de stad is voor ons bijna een marteling aan het worden…

    Like

    • Affodil 16 februari 2018 / 20:47

     Ik ken het gevoel! Elke vrijdag naar Sint-Niklaas om boodschappen te doen voor mijn moeder. Ik kom neurotisch terug (en dat heeft niets met mijn moeder te maken, hoor).

     Geliked door 1 persoon

    • Matroos Beek 16 februari 2018 / 20:59

     Wij vroegen ons vandaag nog af hoe dat komt. Ik verdraag echt geen gewemel en lawaai meer. Wij denken dat het komt door het leven in een stiltegebied. Je raakt te zeer gewoon aan de leegte en stilte.

     Like

 1. Affodil 17 februari 2018 / 09:04

  Ik denk dat je die stiltegebieden opzoekt omdat je het gewemel niet meer aankan. Verhaal van de kip en het ei, natuurlijk. Maar wij zochten voorheen al de stilte op. Ik moest soms lachen als mijn man vroeger tijdens een wandeling op het (onmetelijke) strand van Terschelling kloeg over de drukte. Hadden we in 3-4 uur tijd (toen maakten we nog langere wandelingen) zéker 2-3 mensen tegen gekomen. 🙂 Als we dan na 2 weken weer terug moesten om de volgende maanden met onze neus in de file aan de Kennedytunnel te zitten of in de rat race van werken-huishouden-werken-huishouden te stappen, was het vooruitzicht op zich al deprimerend. Dat werken hield dan nog gejongleer met 2 telefoons, een bieper en voortdurend oplichtende alarmschermen in. Overload in het kwadraat. Eens raakt de emmer vol.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.