Naïef …

Wij waren een half jaar geleden zo naïef om te geloven dat dit plan definitief afgeserveerd was …

NIEUWE STAP IN DE GEBIEDSONTWIKKELING PERKPOLDER

Advertenties

6 gedachten over “Naïef …”

 1. Pfff… 😩 Ook hier al vaak zorgen gehad om al die wilde plannen. Nu gaan ze weer niet door, dan weer wel… En uiteindelijk doen ze gewoon hun zin en houden totaal geen rekening met de bewoners. Ontgoochelend. Inspraak? Neen… Schijndemocratie!

  Like

  1. Eerst lokken ze Vlamingen om hun leegstaande huizen te kopen en dan gaan ze er nieuwe bouwen. Om ook leeg te laten staan? Net als de tig huizen die hier nog altijd te koop staan. Iemand heeft duidelijk aandelen in mortel en baksteen.
   Van de camping in Hengstdijk hebben we hier geen overlast. Maar als die marina er komt: dat is al een stuk dichterbij. En dan nog een vakantiepark. Elk weekend zatte boel. Dat ze al maar eerst beginnen met hun politiepersoneelsbestand x3 te doen …
   De plaatselijke bevolking is in elk geval geen vragende partij. Die hebben petitielijsten liggen. Maar ja …

   Liked by 1 persoon

   1. Hier hetzelfde verhaal. Wij kwamen hier voor de rust wonen, maar de dreiging van een camping naast de deur is er wel… we wachten af met bang hart… maar zien dat helemaal niet zitten. Ook al veel tegenwind gegeven, maar ja… ze doen toch hun zin.

    Like

    1. Provincie heeft zich teruggetrokken en bepaalde fracties in de gemeenteraad beginnen nu nattigheid te voelen: Hulst staat er alleen voor. Dat zou nog een kansje kunnen zijn.

     Liked by 1 persoon

  1. De vraag is: hoelang is daar geld mee te verdienen? En door wie? Want deze plannen maken datgene kapot wat de omgeving hier aantrekkelijk maakt, dus schiet er iemand in zijn eigen voet. Maar dat zijn dan weer zorgen voor later zeker …

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.