Ja, hoor …

We leven nog. Het was hier de laatste tijd nogal stilletjes en zoals Menck al aangaf, is dat niet echt voordelig voor een blog. Maar ik adverteer niet graag wereldwijd dat we gedurende twee weken ginds waren. Ik heb weliswaar heel eventjes het stilzwijgen verbroken, maar ik mag hopen dat dat op zulk een neutrale toon was, dat niemand in de gaten had dat casa Affodil er verlaten bij stond.

Ik had dus wel toegang tot het internet en kon dan ook volgende mail lezen:

 
Ons doel is om samen met jullie deel te nemen aan het project DagenZonderVlees. We willen dus 40 dagen lang, minder vlees eten. Waarom we dat doen? Voor de planeet, je gezondheid, de diertjes en het welzijn van onze medemens. Toch is eten voor ons in de eerste plaats een moment van genot. Samen rond tafel zitten, en genieten van al dat lekkers… we hebben het een beetje tot onze levenskunst uitgeroepen.  Dus moet dat nu allemaal zo strikt? Zeker niet!
Dat is dan ook wat wij je voorschotelen: een makkelijke én lekkere oplossing om al zeker één dag per week veggie te eten.
 
We zijn dan ook heel trots om te melden dat woensdag (18/02) de eerste veggiemaaltijd van Peggy kan worden afgehaald in ’t Fruithof!
 

Begin je ook al te watertanden van haar linzengehaktballetjes met tomaten-champignonsaus en risotto? Stuur ons dan voor zondag een mailtje met je bestelling! Woensdag kan je deze lekkernij komen ophalen in t’ Fruithof en dat voor 7 euro per persoon.
Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan ook! Bestel dan een pakket met daarin alle ingrediënten én het recept.
 

Droom je tijdens DagenZonderVlees ook van gezonde, kleurrijke smeersels voor op jouw boterham? Ook dan ben je bij ’t fruithof aan het juiste adres!

Wie bij ons was op dag van de klant, weet dat we al kaas gegeten hebben van veggiebroodbeleg. Nu zullen hummus (in verschillende smaken), veggie preparé (voor de kids of manlief), en zelfs veggie tonijnsla 40 dagen lang onze koelkast opvrolijken!

Wie al eens wil proeven van al dit lekkers moet deze zaterdagmiddag in ’t fruithof zijn!
 
Nog vragen? Stuur ze ons gerust!
 
Wij hopen dat jullie er zin in hebben!
 
 
 
Lekkere Groeten
Emma, Peggy, Peter en Jolien
 

Ik bedacht me dat dat wel een heel handige manier was om weer in de vegi sfeer te komen en schreef prompt in. Voor het kant-en-klare potje, of wat hadden jullie gedacht? Al kreeg ik ook nu het recept én hun zegen om dat met jullie te delen. Alles voor het goede doel, weet je wel.

Ik maak hier raar of zelden reklame, maar wie het ook eens wil proberen kan gaan spieken op de Favoriete recepten-pagina. Hou die dan ook de volgende weken in de gaten, want ik heb alvast de lasagne voor volgende woensdag besteld. Of het dus écht lekker was? Vaneigens dadde! Dus als je in de buurt van – zeg maar – Beveren woont is het niet zo ver rijden om dat ook eens te proberen. Op deze link vind je waar je moet zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.