Ochtendrendezvous…

Het grote voordeel van vroeg opstaan is dat je al op een voor sommigen ontieglijk uur een afspraakje kan versieren. Deze dagelijkse gast zat ca. 1,5m van mij verwijderd toen de postbode langskwam om de krant in de bus te duwen. Je zou voor minder op digitale abonnementen overstappen.

8 gedachtes over “Ochtendrendezvous…

  • Niet alle vijverhouders zijn even verguld met dit bezoek, maar vermits onze vissen kweken als… vissen en er bovendien regelmatig overschotjes van andere vijvers bij ons gedeponeerd worden, kan dat er wel op af. Nu hem nog overtuigen om eens “naar het vogeltje” te kijken en rustig te blijven ipv er vanonder te stuiven.

   Like

 1. Subliem vastgelegd, Affodil. En een prachtbeest, inderdaad.
  Bij ons komt de reiger niet zo vaak meer op bezoek. Hij heeft de vijver namelijk al leeggevist, de sloeber. Maar kom, dat vinden de kikkers en de salamanders dan weer fijn.

  Like

  • Ik had gepland om deze morgen terug te gaan posten om een goeie close up te vangen. Maar die eerste redelijk koele nacht heeft me verraden. I.p.v. om 5:45 ben ik om 8:15 uit bed gerold. Beetje laat voor een afspraakje met Lange Jaap. De week is nog niet half. Wat niet is, kan nog komen… 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.