Komt dat zien, komt dat zien…!

Voor diegenen die het geluk hebben om BBC2 te kunnen ontvangen: morgen 27 mei (laat ik nu bijna oktober geschreven hebben) om 21:00 start Springwatch 2013. Gedurende 3 weken kan je op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gluurder spelen bij vogels, dassen, vossen en ander grut in Wales.

De BBC bakt het nog groener dan anders: er staat een hele Summer of Wildlife in de steigers en onderdeel daarvan is vanaf nu Springwatch in the afternoon, op dinsdag, woensdag en donderdag, telkens om 16:00.

Als het slecht weer blijft, kan je dus van de natuur genieten zonder koud en nat te worden. Maar het heeft veruit mijn voorkeur om alles op te nemen voor later en er zelf op uit te trekken. Nu nog even de kraan van de hemelsluizen vinden en er een goede swing aan geven.

Voor wie niet het geluk heeft om BBC2 te kunnen kijken, deze troostprijs: www.youtube.com/embed/auSo1MyWf8g?rel=0

Ik kan de link niet embedden in de tekst wegens auteursrechten, maar als je hem aanklikt zou je toch van start moeten gaan. Zet vooral ook het geluid aan. De manier waarop ze over het Kanaal beeld, klank en muziek combineren is meestal kunst op zich. Ik kreeg de link zelf toegezonden van een vriendin, waarvoor duizendmaal dank.
Zelf vind ik het ook en vooral een manier om één van mijn tv-iconen te eren: sir David Attenborough.

EDIT:

Bovendien kan je via internet 24/7 de beelden op de webcams volgen op Springwatch webcams . Er zijn er al een paar online sinds vanmorgen. 

Advertenties

2 gedachten over “Komt dat zien, komt dat zien…!”

  1. Tussen de 70 zenders die Belgacom in het basispakket van digitale tv gestopt heeft, zit gelukkig wel BBC1 en 2. We hebben zelfs BBC 3 al is dat tv-kanaal eerder eentje voor heel wat herhalingen.

    Like

    1. Als BBC2 ooit uit het aanbod verdwijnt komt er een schotelantenne, denk ik. Dat is hier zo ongeveer de meest bekeken zender. Alleen het vrt-nieuws zit hier ook in het dagelijkse aanbod.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.