YESSSS!!! Gelukt …

Ik weet het: het klinkt melig, maar er zit lente in de lucht.

De matroos van de veerboot knikte per hoge uitzondering een groet, de buschauffeur zat met een kamerbrede smile aan het stuur, de schooljeugd (tenminste diegenen die niet naar een uniformschool gaan) had kleurige outfits uit de kast gehaald en op onze campussen zijn door Natuurpunt bijenhotels geplaatst. Ik heb zelfs al 2 gele kopjes van klein hoefblad gezien toen ik gisteren de hond uitliet. Nu is het écht!!!

Al moet ik zeggen dat ik hier nog altijd tegen een tamelijk grijs plaatje zit aan te kijken. Mààr de zon is besteld voor het weekend. En ik kan nog net de oplichtende knoppen van een struik zien door het raam. Zomaar. Ineens. Jongens en meisjes, het is vandaag 1 maart. We moeten er aan beginnen of ’t is de moeite niet meer!

Wat zoiets toch doet met de mens. Gewoon het vooruitzicht van wat natuurlijk licht en kleur! Ik ga vanmiddag mijn bokes buiten opeten. Nog niet op een bankje, nee, da’s nog wat friskes. Maar ik ga een eindje stappen. Kriebels, mensen, kriebels! En krabben helpt niet…

cropped-lente-2013-041.jpg

Advertenties

Een gedachte over “YESSSS!!! Gelukt …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s