Het stond in de gazet…

De koppen heb ik gesneld in DM, maar ze zullen in één of andere variant wel overal te vinden geweest zijn.

Nobelprijs voor de Vrede uitgereikt aan Europese Unie

What on earth heeft de EU voor de vrede gedaan? Iemand moet me dat nu maar eens uitleggen met handen en voeten, want ik heb die split second precies even met mijn ogen geknipperd. En dan Barosso maar heel wereldburgerlijk over Syrië beginnen, dat daar nu eindelijk eens iets moet gedaan worden aan de miserie van het volk. (…maar niet zolang die giraffe ginder onze zakken blijft vullen, of wat?).

De EU is verantwoordelijk voor 42% van de wapenindustrie in de wereld, heb ik vandaag gelezen. Misschien moet er eens omgeschoold worden? Maar ja, dan komen ze weer met het excuus van de tewerkstelling. Daar krijg je alle menselijke argumenten mee plat. Menselijkheid is dus te koop…

De Wever: “Om middernacht op 1 januari begint nieuwe toekomst voor Antwerpen”

Een gemakkelijke… Dan begint er toch voor iedereen een nieuwe toekomst? Dat is gewoon de eerste dag van de rest van ons leven. Om maar eens een andere dooddoener er tegenaan te gooien. Die toekomst noemt 2013 en we zullen de eerste dagen moeite hebben om ons niet te vergissen.
Hamvraag: is nieuw altijd beter? Ik ben in elk geval blij dat ik nog maximaal 1 jaar ‘over ’t water’ moet uitzitten om te ondervinden of die toekomst niet naar retro anno eerste helft 20e eeuw stinkt.

“De Australische dj’s Michael Christian en Mel Greig drukken in Sydney hun spijt uit voor een tragisch afgelopen mediagrap.”

Too little, too late. Dit is nu eenmaal je verdiende loon als je aan riooljornalistiek doet. “Eerst doen, dan denken”. Hét motto van veel van die gasten tegenwoordig. Met deze bedenking erbij: wie van hun publiek durft beweren dat hij/zij het allemaal schandalig vindt? Zonder te blikken of te blozen? En intussen maar roddelboekskes blijven kopen en op zulke zenders blijven afstemmen?

“Beroemdste wolf ter wereld” doodgeschoten

Who’s afraid of the big bad wolf? Wie voelt zich nu opeens een màn omdat hij een weerloos beest vanop afstand heeft neergelegd? Zouden ze niet beter al die “echte mannen” een nepwolvenpels aandoen en hen in een schietkraam op de kermis zetten?

De wereld vergaat niet op 21 december, maar elke dag maken we hem een beetje meer kapot

I rest my case…

 

Een gedachte over “Het stond in de gazet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.